Zorg & Welzijn

Zorg & Welzijn

Bizon Software levert standaard ‘op maat oplossingen’ op financieel-administratief gebied voor de Zorg- en Welzijnsector.

 

We hebben unieke programma’s ontwikkeld voor de diverse deelgebieden binnen de Zorg- en Welzijnssector, zoals de Verstandelijk Gehandicaptenzorg, de Geestelijke Gezondheidszorg en de Maatschappelijke Opvang.

Pittige uitdagingen
De overheid grijpt sterk in om het zorgstelsel betaalbaar te houden. Efficiency is de boodschap. Technologische vernieuwingen krijgen daarom veel aandacht. Die kunnen helpen bij de zorg zelf, maar ook en vooral in de ondersteunende ICT-omgeving. Het is een markt die geconfronteerd wordt met allerlei pittige uitdagingen, zoals wijzigingen in het financieringsmodel, investeringen en voortschrijdende digitalisering. Met onze specifieke software voor de zorgsector

kunnen wij u zeker behulpzaam zijn. Slimme financiële software, die u veel kosten kan besparen. Het zijn stuk-voor-stuk bewezen, stabiele, functioneel brede, maar vooral betaalbare oplossingen.

Unieke pakketten
We zijn goed thuis in de Zorg. GGZ, Verslavingszorg, SMO, AMV, Thuiszorg, Jeugdzorg en Gezondheidscentra bedienen we inmiddels met speciaal voor hen ontwikkelde software. Pakketten die persoonlijk gespecificeerde zorg financieel helder in kaart brengen. En uiteraard ook de algemene administratie met ons up-to-date financieel pakket. In alle gevallen zorgen die softwareprogramma’s voor een helder overzicht, beduidend meer efficiency en…rust in de organisatie.

Voor een meer gedetailleerde uitleg bekijkt u de pakketten IBS en/of CGS.

Deze instellingen uit de Zorg- en Welzijnsector gingen u voor:

 

Recente berichten