WPG Uitgevers

Customer case – WPG Uitgevers

WPG Uitgevers werkt al ruim een decennium samen met Bizon Software!

Bizon Software heeft in de afgelopen jaren meerdere succesvolle implementaties uitgevoerd bij WPG Uitgevers. De software van Bizon biedt de juiste support voor specifieke financiële processen van uitgeverijen, daarnaast hebben we de kennis en focus in huis om deze sector te ondersteunen op het hoogste niveau.

Over WPG Uitgevers
WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep van multimediale bedrijven met als kernactiviteit het uitgeven van boeken en tijdschriften. Vernieuwing en kwaliteit hebben ertoe geleid dat WPG met haar multimediale uitgaven in alle markten haar positie heeft verankerd. Daar past een even modern softwarepakket bij. Daarom hebben Bizon Software en WPG – ruim 10 jaar geleden – de handen ineen geslagen.

“Ik was ruim 13 jaar geleden betrokken bij de implementatie
van Finall bij de boekentak van WPG. Vorig jaar hebben
we alle boekhoudingen op deze omgeving aangesloten.
Ik ben erg enthousiast over onze samenwerking.”
Dick Pellegrom (financieel manager bij WPG Uitgevers)

Alle neuzen dezelfde kant op
Tot vorig jaar waren er meerdere administraties bij de verschillende bedrijfstakken van WPG. Bizon heeft de oude systemen van WPG (deels) overgenomen en een uniform systeem uitgerold. Dick Pellegrom: “We wilden bedrijfbreed dezelfde boekhouding voeren. Centraal, vanuit één systeem. Gedateerde pakketten die we in huis hadden, beten in het stof. Deze staken schril af tegen het financieel pakket van Bizon. Finall biedt alle functionaliteiten die we nodig hebben. Daarnaast is het erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Bovendien ook mobiel toegankelijk. Het accorderen van facturen wordt mobiel afgehandeld met FactFlow, de geïntegreerde oplossing van Bizon.”

 

Service verbindt
Dick Pellegrom: “Bizon Software hoort misschien niet bij de ‘grote jongens’, maar dat blijkt juist in hun voordeel te werken. Service verlenen zit bij deze club mensen helemaal goed. De servicedesk is altijd bereikbaar en een oplossing of antwoord dient zich, per mail of telefoon erg snel aan. Tijdens de implementatie was Bizon Software intensief betrokken.”

Kennis raakt
De uitgeverij-branche is een dynamische sector. Veranderingen en uitdagingen dienen zich aan. Bizon heeft de ervaring en kennis in huis om uitgeverijen te ondersteunen bij hun financiële processen. “Het team van Bizon houdt van aanpakken. Ze staan dichtbij de klant en hebben de juiste kennis in huis om ons, een uitgeverij van boeken en tijdschriften zo goed mogelijk van heldere en inzichtelijke kennis te voorzien.” Aldus Dick Pellegrom (WPG).

De software-oplossingen van Bizon zijn gericht op specifieke bedrijfsprocessen in de uitgeverij, zorg en retail. Bizon opereert volgens een pragmatische benadering,
waarbij de klant centraal staat.

Authenticiteit (be)loont
“Bij Bizon houdt de volledige dienstverlening niet op na implementatie. Daarna helpt Bizon de eindgebruikers van Finall goed op weg.” Dick Pellegrom, financieel manager bij WPG Uitgevers, wijdt een deel van de succesvolle samenwerking met Bizon aan de toewijding van de software leverancier. “We hebben afgelopen jaar in een korte tijd, onder grote tijdsdruk, erg veel bereikt. Bizon Software heeft ons tijdens dit traject erg goed ondersteund.”

Meer weten?
Wilt u meer weten over de financiële oplossing Finall
of een van de andere software oplossingen van Bizon?

Maak een afspraak met Theo van Mol!

Aantal maanden implementatie

Aantal eindgebruikers Finall

Aantal eindgebruikers Factflow

Aantal jaren bewaarplicht
error: Content is protected !!