Wij zijn bereikbaar! Maatregelen omtrent coronavirus.

Wij zijn bereikbaar! Maatregelen omtrent coronavirus.

Het coronavirus en de gevolgen daarvan treffen iedereen. Wij hebben uiteraard ook de nodige maatregelen getroffen maar we doen er alles aan om de dienstverlening te leveren die u van ons gewend bent.

Bizon Software heeft haar dienstverlening centraal staan.

Bereikbaarheid

We werken vanuit huis en zijn gewoon bereikbaar. De telefoon is doorgeschakeld, echter gaat onze voorkeur uit naar communicatie via de mail omdat doorverbinden naar de juiste collega lastiger is dan normaal.

U kunt rechtstreek mailen met uw consultant of desbetreffende collega of mailen naar helpdesk@bizonsoftware.nl.

Wij zullen altijd zorgen dat uw vraag bij de juiste collega belandt. Dit kan echter iets langer duren dan dat u van ons gewend bent.

Mochten de maatregelen en wijze van bereikbaarheid veranderen, informeren we u hier uiteraard over. Wij hopen op uw begrip. Mochten er vragen zijn kunt u die altijd aan ons stellen.

Bizon Financiële Software levert middelgrote tot grote organisaties complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software in de zorg, zakelijke dienstverlening en retail sector. Wie voor Bizon Software kiest, kiest voor vertrouwen. En kan zich laten leiden door een hecht team van ervaren professionals. Professionals die jouw speelveld al vele malen hebben verkend. En bekend zijn met de stromen, de input en de output die zo kenmerkend zijn voor jouw business.
error: Content is protected !!