What’s New in onze bewindvoering software

What’s New in onze bewindvoering software

What’s New? Dat is natuurlijk de vraag bij de release van een nieuwe versie van onze software. Om deze vraag te beantwoorden zetten we steeds vaker video’s in. De What’s New video IBS versie 12 juli is nu beschikbaar.

Release Notes

Onze productmanagers bepalen op basis van de ontwikkelingen in de markt en wensen van onze klanten welke functionaliteiten en aanpassingen in de komende versie worden opgenomen. Zo brengen wij elk jaar meerdere nieuwe versies van onze software uit. In de release notes van een bepaalde versie worden alle wijzigingen en verbeteringen die zijn doorgevoerd uitvoerig besproken. Deze uitvoerige beschrijving zorgt ervoor dat er per versie een behoorlijk boekwerk ontstaat.

Hoewel we de release notes zo overzichtelijk mogelijk opstellen, waarbij een goede inhoudsopgave zorgt voor duidelijke navigatie, begrijpen wij dat het veel tijd kost om op de hoogte te blijven van alle wijzigingen.

What’s New video’s

Daarom zijn wij voornemens vaker video’s op te gaan nemen waarin we jullie bijpraten over de nieuwste versie. Zodoende hoef je niet de hele release notes door te nemen om te weten welke top tien aan nieuwe functionaliteiten de betreffende versie bevat en wat je daar nu precies mee kan.

In deze laatste What’s New versie praat Thijs jullie graag bij over de nieuwste versie van onze Inkomensbeheer & Bewindvoering Software (IBS). Hij bespreekt tien belangrijke functionaliteiten en aanpassingen die zijn opgenomen in de versie van 12 juli 2019 van IBS.

Video bekijken?

Wil je deze What’s New video ontvangen? Vraag deze dan op bij de helpdesk of je consultant.

Thijs is verantwoordelijk voor het implementeren van IBS en optionele modules bij klanten. Als consultant werkt hij met veel mensen samen, binnen én buiten het bedrijf. Coördinatie is dan belangrijk, voor de realisatie van een succesvolle implementatie bijvoorbeeld. Maar ook planning, budget- en kwaliteitsbewaking, ook nadat de klant ‘live’ is gegaan. Hij schakelt snel tussen conceptdenken en uitvoerend werk, kan ‘even’ iets regelen en ver vooruit plannen. Beweeglijk en zeer afwisselend werk, precies wat zijn functie zo leuk en interessant maakt. Thijs is enthousiast over de werkomgeving. ‘Er is alle ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Fouten maken mag. In mijn werk krijg ik te maken met alle disciplines. Van planning tot training, van helpdesk tot onderhoud van cursusmateriaal en documentatie. En van testen tot het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit’.
error: Content is protected !!