WebKasBankBoek nu ook als Mobile oplossing

WebKasBankBoek nu ook als Mobile oplossing

WebKasBankBoek is geschikt voor tablets. Bizon Software heeft het WebKasBankBoek, de geïntegreerde oplossing voor het verwerken van bank en kas-uitgaves in het ClientGelden Systeem (CGS) uitgebreid met de tabletversie. De afgelopen weken hebben we de applicatie geschikt gemaakt voor het gebruik op de meest gangbare tablets waaronder de iPad.

Het WebKasBankBoek heeft een nu een responsive design. Eveneens zijn er gedurende dit traject ook aanpassingen gedaan ten aanzien van de browser compatibiliteit. Het WebKasBankBoek is nu compatible voor alle browser. Deze aanpassingen komen de gebruiksvriendelijkheid ten goede en vervullen de behoefte vanuit de markt.

Voor een demonstratie van de mobiele versie van het WebKasBankBoek, neem dan contact met ons op.

Mark is verantwoordelijk voor de implementatie van oplossingen in de Zorg en Retail. Hij begeleidt klanten van A tot Z bij de implementatie van de software. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de productontwikkeling van ‘document’ modules en het WebKasBankBoek.Hij leert elke dag van klanten en projecten en weet die nieuwe kennis toe te passen in andere projecten of nieuwe software. Hij waardeert de prettig informele werksfeer waarin gewerkt kan worden aan gezamenlijke doelen. Zijn ultieme motivatie luidt: gebruikers blij maken met Bizon’s software; afdelingen en/of organisaties naar een hoger plan tillen; kansen signaleren voor productverbetering en deze vertalen naar concrete oplossingen.
error: Content is protected !!