Standaard maatwerk

Standaard en toch maatwerk!

 

De kracht van de eenvoud
Onze missie is glashelder: complexe administratieve processen eenvoudig hanteerbaar maken. Het uitgebreide wensenpakket van de doelgroep is daarbij een gegeven, aan ons om er soepel werkende programma’s van te maken. Administratieve software waarbij u geen navigatiesysteem nodig heeft, waarin u snel uw weg vindt en die elke gewenste boeking mogelijk maakt. Resultaat: Bizon software geeft u duizenden opties, maar blijft altijd en overal verrassend eenvoudig in de bediening.

Standaard en toch maatwerk
Bizon financiële software is verkrijgbaar als standaardpakket. Dat maakt het betaalbaar. Elk pakket heeft een waaier aan mogelijkheden, een enorm aantal opties die wij op maat kunnen activeren. Waardoor u eigenlijk toch maatwerk krijgt geleverd, financiële software die helemaal is toegespitst op úw situatie. En het allermooiste: het pakket groeit gewoon met u mee.

Open en Transparant
We houden van samenwerken, zowel met u als met uw partners en leveranciers. Daarbij hebben we geen geheimen voor u. Zo vindt u bijvoorbeeld in onze productprofielen uitgebreide functionele omschrijvingen en ziet u vooraf wat er wel of niet in zit. Wel zo duidelijk.

Gemaakt op de groei
In elk Bizon softwarepakket zitten meer mogelijkheden dan u in eerste instantie nodig heeft. Dat kan handig zijn voor later, want als u doorgroeit hoeven we alleen maar de extra gewenste opties te activeren.

U kunt ons gewoon bellen
+31 (0)88 – 88 21 000

error: Content is protected !!