SGE kiest voor Bizon Software!

SGE kiest voor Bizon Software!

SGE Gezondheidscentra en Bizon Software delen hun geboortegrond. Beide organisaties zijn ontstaan in en werken nog steeds vanuit Eindhoven. SGE biedt aan ruim 80.000 Eindhovenaren professionele zorg.

Over SGE

De tien gezondheidscentra van SGE werken decentraal, hoewel er vanzelfsprekend veel kruisbestuiving tussen de centra plaatsvindt. SGE werkt continu aan oplossingen voor de toenemende vraag en complexiteit van de zorg. De juiste softwarepakketten helpen SGE om deze rol te blijven vervullen.

Bizon Software en SGE hebben in 2004 de handen ineen geslagen om het toenmalige boekhoudpakket van SGE te vervangen door Finall. Daarna heeft SGE in 2014 besloten om het digitale proces binnen de organisatie beter vorm te geven. Factflow van Bizon bleek de oplossing.

Goede koppelingen met Finall

Eén van de pluspunten van onze financiële software Finall? De koppeling met andere partijen en softwarepakketten. Bas van Campenhout, financieel manager bij SGE Gezondheidscentra: “Op dat vlak komt Bizon erg goed voor de dag. Bij SGE werken wij met een groot aantal verschillende (medische) software pakketten die allemaal een koppeling met ons financiële systeem moeten kunnen maken. Dat werkt uitstekend.”

“De helpdesk van Bizon Software is uniek. Ik denk dat weinig andere bedrijven eenzelfde service leveren!” Bas van Campenhout – financieel manager bij SGE Gezondheidscentra.

De implementatie

Bizon Software streeft erna om implementaties vlekkeloos te laten verlopen. Bas van Campenhout: “Wij zijn vrij soepel overgestapt. Finall en Factflow werken zeer gebruiksvriendelijk, daardoor kun je vrij gemakkelijk als grote organisatie overstappen. Daarnaast biedt Bizon voldoende hulp bij vraagstukken over inrichting van de autorisatieflow of koppelingen met onze andere bedrijfsprocessen. Petje af!”

Meer weten?
Wilt u meer weten over de financiële oplossing Finall
of een van de andere software oplossingen van Bizon?

Maak een afspraak met Theo van Mol!

Aantal eindgebruikers Finall

Aantal eindgebruikers Factflow
error: Content is protected !!