SAB Catering

Customer case – SAB Catering

klant vanaf het eerste uur

Over SAB Catering
Op ruim 235 locaties zorgen meer dan 700 medewerkers van SAB Catering dagelijks voor een goede bedrijfslunch en/of diner voor ruim 25.000 gasten. SAB Catering wil dat eten op het werk elke dag een heerlijke en gezonde beleving is. ‘Goed eten houdt mensen bezig’ is de slogan van dit cateringbedrijf. Passie, betrokkenheid en aandacht staan centraal bij de aanpak van SAB catering.

“Ik heb het gevoel dat we er gezamenlijk
de schouders onder hebben gezet!”
Henny Bonnier (SAB catering)

Bizon Software & SAB Catering: een hechte samenwerking
Henny Bonnier, hoofd financiële administratie bij SAB Catering, heeft de implementaties van Finall en Factflow respectievelijk 20 jaar en 2 jaar geleden geleid. Bonnier: “Beide implementaties zijn bijzonder goed verlopen. Directe communicatie en een hechte samenwerking hebben dat mogelijk gemaakt. Onze verschillende restaurants hebben ieder een eigen administratie. Dat levert ons erg veel sub-administraties op, waarbij uiteraard de kans dat er iets fout gaat minimaal moet zijn. Dat is gelukt! Tijdens de implementatie van Factflow, een applicatie die het digitaliseren en mobiel goedkeuren van facturen mogelijk maakt, heeft Bizon enorm veel tijd en energie in een goed verloop en acceptatieproces gestoken.”

 

Bizon Software ontzorgt
Een uitstekende koppeling met uw bedrijfsprocessen, de juiste begeleiding en een no-nonsense helpdesk zijn de juiste ingrediënten voor een optimale implementatie. Voor SAB Catering is dit gelukt: “Bij onze organisatie is directe communicatie erg belangrijk. Bizon Software denkt met ons mee en volgt de manier van communiceren die onze organisatie heeft uitgezet. Dat is met name te danken aan de mensen van Bizon die betrokken zijn geweest bij het implementatieproces. Wij zijn altijd heel direct geïnformeerd tijdens implementaties en updates. Een grote pluim voor de begeleiding vanuit het team van Bizon!” Aldus Henny Bonnier.

Een uitstekende koppeling met uw bedrijfsprocessen, de juiste begeleiding en een no-nonsense helpdesk zijn de juiste ingrediënten voor een optimale implementatie.

Grote service van een kleine softwareleverancier
Mocht het nog niet duidelijk zijn, optimale service staat bij Bizon Software centraal. Henny Bonnier: “De betrokken consultants en medewerkers van Bizon Software doen hun uiterste best om een implementatie optimaal te laten verlopen. We testen de software uitvoerig en alle wensen en eisen vanuit onze organisatie zijn altijd ingewilligd. Alle meldingen van eventuele obstakels of problemen worden direct onder handen genomen. Krijg dat maar eens voor elkaar bij een andere softwareleverancier!”

Meer weten?

Wilt u meer weten over Finall, Factflow of een van de andere software oplossingen van Bizon?

Maak een afspraak met Theo van Mol!

Aantal maanden implementatie

Aantal eindgebruikers Finall

Aantal eindgebruikers Factflow
error: Content is protected !!