Overstappen van inkomensbeheer- en bewindvoering software ingewikkeld en lastig?

Overstappen van inkomensbeheer- en bewindvoering software ingewikkeld en lastig?

Uw bedrijf groeit, maar uw inkomensbeheer- en bewindvoeringssoftware groeit niet mee met uw organisatie? Uw tijd is kostbaar, maar toch besteedt u nog erg veel uren per week aan het digitaliseren van post? U wilt méér dossiers behandelen in minder tijd?

Stap eenvoudig over op inkomensbeheer- en bewindvoering software (IBS) van Bizon: wij bieden advies en software die we op maat voor uw inrichten! Misverstanden, onwaarheden en spookverhalen: overstappen op nieuwe software wordt door veel managers als een enorme uitdaging gezien. Wij willen een aantal misverstanden uit de wereld helpen.

1. Overstappen kost veel tijd en geld.

Bizon Software helpt u efficiënt. Wij begrijpen dat u korte vragen wilt kunnen stellen, zonder dat u het gevoel hebt dat wij de meter direct aanzetten. Bizon Software biedt uitstekende service en advies.

2. Overstappen gaat gepaard met risico’s

Iedere professionele softwarepartij gaat voorzichtig om met gevoelige informatie van uw bedrijf en uw cliënten. Bizon Software garandeert een veilige migratie.

3. Overstappen betekent gegevens kwijtraken

Wij hebben ervaring met het snel en gecontroleerd overzetten van uw cliëntadministratie. Er wordt gewerkt met een bewezen ‘Migratie Toolkit’ en draaiboek waardoor u wordt ontzorgd en een groot deel van de werkzaamheden door ons wordt gedaan.

4. Overstappen is onmogelijk midden in het kalenderjaar

De jaarlijkse verantwoording aan de rechtbank (R&V) betreft een geheel kalenderjaar, daarom zet Bizon Software naast de basisgegevens ook de cliëntmutaties van het lopende jaar over. Op ieder moment wanneer u dat wenst.

5. Overstappen is lastig voor mijn personeel

Bizon Software is een ervaren partij en biedt uitstekend support bij overstappen. Wij komen op locatie uitleggen wat de grootste veranderingen zijn en vervolgens werken wij zij-aan-zij met uw collega’s om de migratie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Word Bizonder!

Wilt u volledig digitaal? Wilt u nooit meer een document kwijt zijn? Wilt u inkomensbeheer- en bewindvoeringssoftware die u nooit meer in de steek laat? Waarom stapt u niet over?
Als u voor onze inkomensbeheer- en bewindvoeringssoftware (IBS) kiest, worden ook de mutaties van het lopende of het vorige jaar geregeld. Daarnaast kunnen wij uw cliëntdossiers direct overzetten vanuit uw bestaande pakket.

Dit zijn de belangrijke gegevens die wij overnemen:
• Cliëntstamgegevens
• Schulden en mutaties
• Periodieken (volledig budgetplaatje)
• Relaties / contacten / adres boek / partner- kindgegevens
• Notities / taken
• Volledig Digitaal Dossier (documenten) / Eigen omschrijving en mappenstuctuur wordt meegenomen en extra zoekwoorden (in omschrijving)

Referenties

Vele van onze cliënten gingen u al voor. Ook zij zaten vaak met dezelfde vragen en onzekerheden als u als het om overstappen van het ene pakket naar ons pakket ging. U kunt onze referenties hier vinden. Wij brengen u graag in contact met onze klanten zodat u uit de eerste hand kunt vernemen hoe zij de overstap hebben ervaren. De ervaringen van Myrtax Bewindvoering kunt u hier nalezen.

Stap nu over

Kies voor een optimale workflow met goedwerkende IBS software van Bizon. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Flexibiliteit en service staan voorop: u hebt de keuze om gefaseerd of in één keer over te gaan en gedurende de eerste weken krijgt u extra ondersteuning waardoor de overgang soepel verloopt!

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over overstappen op een nieuw inkomensbeheer- en bewindvoeringssoftware? Wij leggen u graag de mogelijkheden van IBS uit en verzorgen, indien gewenst, een uitgebreide demonstratie bij u op locatie of bij ons op kantoor te Eindhoven. Neem snel contact met ons op of schrijf u hier direct in voor ons gratis Webinar voor bewindvoerders op donderdag 29 september!

Bizon Financiële Software levert middelgrote tot grote organisaties complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software in de zorg, zakelijke dienstverlening en retail sector. Wie voor Bizon Software kiest, kiest voor vertrouwen. En kan zich laten leiden door een hecht team van ervaren professionals. Professionals die jouw speelveld al vele malen hebben verkend. En bekend zijn met de stromen, de input en de output die zo kenmerkend zijn voor jouw business.
error: Content is protected !!