Nieuwe software-update gereed voor jou!

Nieuwe software-update gereed voor jou!

Branche-ontwikkelingen, innovaties, wetgeving en technologie zijn continu in beweging. Wij zorgen dat onze software niet achterblijft: door onze software regelmatig te updaten, zijn we altijd klaar voor nieuwe wensen en uitdagingen. Al onze software-applicaties zijn weer geüpdatet in november 2019. Deze nieuwe versie kan door onze klanten in gebruik worden genomen. Welke belangrijke aanpassingen en/of verbeteringen gerealiseerd zijn? 

What’s New video’s

De belangrijkste aanpassingen en verbeteringen worden door onze consultants besproken in What’s New video’s. Die hebben we ook voor deze versie opgenomen. De What’s New video’s voor de november versie zijn nu beschikbaar. Je kunt deze video’s opvragen bij je consultant of de helpdesk. Ook zijn ze terug te vinden op de releasnotes pagina.

Releasenotes

De video’s bevatten slechts een aantal verbeteringen. Voor een volledige beschrijving van alle verbeteringen en aanpassingen kun je de complete releasenotes opvragen bij je consultant of de helpdesk. Of voor klanten te downloaden op de desbetreffende pagina.

Jouw software updaten?

Wil je gebruik maken van de laatste versie? Vraag ernaar bij je consultant!

Bizon Financiële Software levert middelgrote tot grote organisaties complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software in de zorg, zakelijke dienstverlening en retail sector. Wie voor Bizon Software kiest, kiest voor vertrouwen. En kan zich laten leiden door een hecht team van ervaren professionals. Professionals die jouw speelveld al vele malen hebben verkend. En bekend zijn met de stromen, de input en de output die zo kenmerkend zijn voor jouw business.
error: Content is protected !!