Nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe klanten!

Nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe klanten!

Het jaar 2017 is nog maar net begonnen, maar er is nu al genoeg reden om aan te nemen dat dit weer een mooi jaar gaat worden waarin we opnieuw mooie dingen maken. We vallen met een paar Bizon nieuwtjes 2017 in.

Allerbeste wensen voor 2017

Allereerst wenst Bizon iedereen het allerbeste voor 2017! Wij hopen dat u na een knallend uiteinde van 2016 – net als wij – kunt terugkijken op een geslaagd jaar en vooruit kijkt naar mooie en innovatieve ontwikkelingen.

Bizon start het nieuwe jaar positief met het verwelkomen van zes mooie, middelgrote klanten. We zijn op dit moment drukdoende om deze klanten met onze conversie-tools snel en risicoloos over te zetten naar IBS.

Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Houd ons dan in de gaten in de volgende blog c.q. nieuwsbrief komen we hier uitgebreid op terug.

Nieuwe kansen! Bewindvoerders tip: nieuwe, slimme export

Maar dat is nog niet alles. Op de valreep van 2016 hebben we in onze bewindvoering software een nieuwe functionaliteit toegevoegd.

Wij weten als geen ander dat het beheren van de administratieve en financiële zaken voor uw cliënten veel tijd en aandacht kost. Vaak doet u voor verschillende cliënten dezelfde handelingen.

Uw softwarepakket zorgt hierbij voor de nodige ondersteuning. Door het automatiseren van uw werkprocessen heeft u meer controle en bespaart u tijd. Zodat u zich kunt richten op de bewaking van het budgetplan, een van uw voornaamste taken.

Variabele terugkerende kosten

Met name variabele maandelijks terugkerende kosten kunnen valkuilen zijn voor uw cliënten. Denk hierbij onder andere aan energie- en telefoniekosten. U als bewindvoerder stelt graag realistische termijnbedragen vast of limieten in om uw cliënten voor verrassingen achteraf te besparen. Zo voorkomt u dat problemen zich kunnen blijven opstapelen.

Hiervoor zijn gelukkig diverse oplossingen beschikbaar, denk daarbij aan Robin Energie als energieleverancier.

Communicatie met relaties

Graag houden we het energie voorbeeld even aan, in deze koude dagen ook nog toepasselijk.

Wat als u uw cliënten wilt laten overstappen van energieleverancier, hoe handig zou het dan zijn om de benodigde gegevens via een slimme export te kunnen communiceren met leveranciers? Zo hoeft u niet per cliënt de verschillende gegevens op te zoeken en te communiceren.

Deze mogelijkheid is nu beschikbaar in onze software voor bewindvoering, inkomensbeheer en budgetbeheer! Maak een export van cliënt gegevens voor leveranciers waarin eenvoudig selecties te maken zijn. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld in een overzicht te zien elke cliënten het betreft, welke leveranciers een rol spelen maar ook welke cliënten tot een bepaalde afdeling behoren of welke cliënten een bepaald product afnemen.

Deze mogelijkheid maakt het makkelijk om diverse cliënt gegevens eenvoudig te kunnen communiceren met leveranciers. Dit scheelt een hoop tijd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze export mogelijkheid in ons IBS softwarepakket voor o.a. bewindvoerders? Vraag erna bij uw consultant.

Maakt u nog geen gebruik van onze software, vraag dan hier meer informatie aan!

Innovatie, dat is Theo’s speelveld. Trends herkennen en inspelen op nieuwe ontwikkelingen, daar krijgt hij een kick van. Bij Bizon houdt hij de innovatie-motor op gang. Samen met zijn product managers Ton, Mark en Jaap brengt hij de gewenste functionaliteiten in kaart en weet hij vervolgens altijd een paar klanten te motiveren om de producten als eerste te adopteren. Hij is altijd op zoek naar procesverbetering, binnen en buiten de zaak. Een prettige werkomgeving en de juiste tools voor zijn team vindt hij heel belangrijk.Problemen oplossen is ‘negatieve energie’. Liever werkt hij aan preventie, zorgt hij dat alles werkt, dat alles klopt, zodat problemen zich niet voordoen. Dat zit volgens hem in de genen en werkwijze van Bizon. Net zoals transparant en open communiceren én samenwerken. Hij wil zich vooral richten op ‘leuke dingen’ voor zijn klanten. Het succes (lees waardering) komt dan vanzelf. Theo is trots op zijn super-gedreven team en zijn klanten.
error: Content is protected !!