Facturen goedkeuren op je smartphone!

Facturen goedkeuren op je smartphone!

Digitale factuurverwerking is een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van een financiële administrateur. In onze financiële applicatie Finall doen we dat met de module FactFlow. En deze module is nu ook beschikbaar in een native app!

Het gebruik van mobiele apps is in de afgelopen jaren enorm gestegen. Op financiële afdelingen ontstond daarbij de behoefte om ook via de mobiele telefoon gemakkelijk, snel en overal facturen te kunnen inzien, goedkeuren en afkeuren. Daarom hebben we een app ontwikkeling speciaal voor het gebruik van FactFlow. Daarbij stonden eenvoud en veiligheid voorop.

Hoe werkt deze app? Bekijk dat in de video:

Jaap’s belangstelling gaat uit naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Bij Bizon is hij druk met financiële applicaties, met name op het vlak van digitaliseren. Up-to-date vakkennis én de wensen van klanten zijn voor hem de basisvoorwaarden voor succes. Het is altijd een uitdaging om die, samen met de laatste wetgeving, in feilloos werkende software te vatten. Jaap gelooft heilig in de vele voordelen van standaard software. Zijn werk vereist kennis en creativiteit. Daarbij helpt het dat Bizon een platte en transparante organisatie is, waarin hij voor honderd procent zichzelf kan zijn.
error: Content is protected !!