Eenvoudig kosten specificeren met MobiBon

Eenvoudig kosten specificeren met MobiBon

 

In de winkel met uw telefoon het bonnetje fotograferen, voorzien van extra informatie en direct uploaden in uw financiële administratie. Eenvoudiger kan het niet. MobiBon brengt de kracht van digitalisering en mobiliteit bij elkaar in één toegankelijke oplossing. Maak kennis met de MobiBon App!

Cliëntgelden administratie & MobiBon

Medewerkers van uw zorginstelling kunnen eenvoudig decentrale uitgaven (vanuit kas of pas) specificeren met behulp van MobiBon.

Als gevolg van aangescherpte wet -en regelgeving is het gewenst dat medewerkers, die over geld van de instelling mogen beschikken, gebruik maken van een bankpas (of prepaid debitcard) op naam. MobiBon in combinatie met onze software voor cliëntgelden administratie geeft de betreffende uitgave van persoonlijke passen weer in een pas transactie overzicht waar de betreffende medewerker de transactie kan verrijken. Daarna zijn de transacties ook zichtbaar in het transactie overzicht van de woongroep.

Uiteraard is het niet handig om dan nog te moeten schakelen tussen verschillende applicaties (zoals die van de bank) of te moeten informeren bij de centrale administratie naar bestedingsruimte of saldo. Daarom is dit interactief op te vragen in de MobiBon webapp.

Wilt u het complete productprofiel ontvangen?

Laat dan onderstaand u naam en e-mailadres achter!

 

Uw naam:

Uw email:

Uw telefoonnummer:

error: Content is protected !!