Eenvoudige en zorgvuldige communicatie met uw cliënten

Altijd en overal met de ‘Mijn Bizon’ Webapp

Hoe vaak checkt u uw eigen saldo op uw telefoon? Deel dat gemak met uw cliënten!

Wij merken dat cliënten en belanghebbenden in de huidige, digitale samenleving steeds vaker hun eigen financiële dossier willen inzien. Wilt u uw cliënten ook meer zelfredzaam maken door inzicht te geven in hun financiële situatie?

Gemakkelijk. Direct. Informatief.

Het dagelijks monitoren van geldstromen, taken, schulden, post, afspraken en mail van uw cliënten is een intensief en secuur proces. Daarbovenop ontvangt u regelmatig telefoontjes van cliënten met simpele verzoeken of vragen over leefgeld, betalingen en uitgaven. Dát kan anders.

Wij willen u helpen bij het optimaal bedienen van uw cliënten: maak kennis met de ‘Mijn Bizon’ App!

De ‘Mijn Bizon’ App voor bewindvoerders!

De Bewindvoering & Inkomensbeheer Software (IBS) van Bizon is de extra hand waarmee u alle werkzaamheden rondom bewindvoering en inkomensbeheer gestructureerd en efficiënt kunt uitvoeren. De vertrouwde oplossing is uitgebreid met de ‘Mijn Bizon’ App. Met deze Webapp kunt u:

  • Gemakkelijker communiceren met cliënten en relaties
  • Uw cliënten meer inzicht geven in hun eigen financiële situatie
  • Op moderne en veilige wijze uw cliënten informeren
  • De zelfredzaamheid van uw cliënten vergroten

Wil u meer weten?

 

Informatie aanvragen

 

Terugkijken webinar?

In het webinar “Effectief communiceren voor bewinvoerders” stond eenvoudige en zorgvuldige communicatie met cliënten en relaties centraal. Thijs Jonker consultant van Bizon Software vertelde over verschillende communicatietools in onze software en presenteerde onze Webapp, Mijn Bizon. Heeft u het webinar “Effectief communiceren voor bewindvoerders” gemist? Geen probleem! U kunt de opname van dit live, online seminar gemakkelijk hier opvragen.

 

Wilt u meer weten?
U kunt ons gewoon bellen +31 (0)88 – 88 21 000 of vraag hier vrijblijvend meer informatie aan

error: Content is protected !!