Klant in beeld …. Nederlandse Budget Centrale (NBC)

 

Klant in beeld …. Nederlandse Budget Centrale (NBC)

 

In deze eerste video uit de reeks Klant in beeld geven bewindvoerders Pinar Sancar en Ilker Bilici een kijkje achter de schermen bij hun bedrijf. De Nederlandse Budget Centrale voert bewindvoering en budgetbeheer uit voor onder andere mensen met een verslaving of schulden.

De kracht van ….

Een van de sterkste punten is de snelheid waarmee NBC een traject kan opzetten. Na het intakegesprek wordt er vrijwel direct actie ondernomen, zodat eventuele problemen zich niet nog verder opstappelen.

Tegen grenzen aanlopen

“Het gaat goed, de afgelopen tijd zijn we gegroeid en inmiddels werken we samen met een aantal assistenten.

Toch zijn we een tijd terug gaan nadenken wat ze konden doen om het werk aangenamer, makkelijker en efficiënter te maken. Maar bovenal hoe ze de kwaliteit kunnen waarborgen en indien nodig te verbeteren.

Dan ga je toch snel kijken naar je softwarepakket en het pakket waar NBC mee werkte voldeed niet meer.” Ilker Bilici, bewindvoerder NBC.

Keuze en ervaring nieuw softwarepakket

“Ik weet eigenlijk niet meer beter, ik zou nu niet meer met oude systeem kunnen werken. Hoewel ik er tegenop zag om over te gaan op een nieuw systeem, dat is een verandering en veranderingen zijn eng, kijk ik er nu op terug en is het de beste keus die we ooit gemaakt hebben.” Pinar Sancar, bewindvoerder NBC.

Bekijk de video om het hele verhaal van Pinar Sancar en Ilker Bilici over hun keuze en ervaring van een nieuw softwarepakket.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de bewindvoering software van Bizon?

Maak een afspraak met Theo van Mol.

Aantal maanden implementatie

Aantal gebruikers IBS

Aantal actieve cliënten IBS online
error: Content is protected !!