KEI Update #12: KEI module uitgelegd in video

KEI Update #12: KEI module uitgelegd in video

Voor al je vragen of als naslagwerk hebben we onze KEI module volledig uitgelegd in een video! Hoe gebruik je deze module? Hoe bereid je je voor op het gebruik? Jordy loodst je door de hele module heen.

Even terugblikken op KEI

Het programma Kwaliteit en Innovatie rechtspraak (KEI) had als doel om het civiele recht en het bestuursrecht helemaal te digitaliseren. De wetgeving hiervoor is gerealiseerd. De technische aanpassing van de systemen is niet gelukt, athans niet voor alle systemen.

De rechtbanken werken echter wel volledig digitaal in het Toezicht-systeem, waarop professionele bewindvoerders zich aansluiten met een systeemkoppeling om digitaal te communiceren in bewindszaken. Daar kun je als professioneel bewindvoerder niet meer omheen.

Alle informatie die van belang is, kan digitaal  worden verstuurd vanuit het kantoorsysteem van de bewindvoerder naar het Toezicht-systeem van de rechtbank. Denk hierbij aan de boedelbeschrijving, rekening & verantwoording (R&V), (machtings)verzoek en zaakcorrespondentie.

Dit levert onder meer snellere reacties, heldere overzichten en een efficiëntere samenwerking op. Verder maakt de modernisering een uniforme dienstverlening bij de rechtbanken mogelijk en scheelt het aanzienlijk in portokosten voor alle partijen.

KEI module E-learning

Bijna al onze (bewindvoering) klanten zijn live met onze KEI module. In een e-learning video nemen we de volledige module met je door. Van voorbereiding tot gebruik; Hoe je optimaal gebruik kan maken van deze module, waar je wellicht aandacht aan moet geven. We hopen hiermee al je vragen weg te nemen en een bruikbaar naslagwerk te geven.

Video bekijken

Wil je deze video bekijken? Vraag deze dan op bij je consultant of bekijk de video in het kenniscentrum voor klanten.

Bizon Financiële Software levert middelgrote tot grote organisaties complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software in de zorg, zakelijke dienstverlening en retail sector. Wie voor Bizon Software kiest, kiest voor vertrouwen. En kan zich laten leiden door een hecht team van ervaren professionals. Professionals die jouw speelveld al vele malen hebben verkend. En bekend zijn met de stromen, de input en de output die zo kenmerkend zijn voor jouw business.
error: Content is protected !!