Bewindvoering software

Bewindvoering Software

Bizon Software levert dé software voor inkomensbeheerders, bewindvoerders en schuldhulpverleners.

 

Veel mensen hebben moeite een goede balans te vinden tussen inkomsten en uitgaven. Als dat tijdig wordt onderkend, kan iemand anders deze zorg op zich nemen (denk aan bewonersgeldenbeheer, cliëntgelden support of budgetcoaches). Maar het gaat ook wel eens mis. Dan komen ze terecht bij een financieel dienstverlener. Die brengt de financiën in kaart en gaat de situatie stabiliseren. Met als doel: de cliënt schuldenvrij maken en hem weer zelfstandig zijn financiën laten beheren. In al deze gevallen is een goed financieel beheerspakket onmisbaar. Want de taken zijn divers en aandachtsintensief.

Unieke pakketten met lovende reviews

Bizon is dé software-leverancier op het terrein van inkomensbeheer en bewindvoering. Onze pakketten IBS (Inkomensbeheer & Bewindvoering Software) en CGS (CliëntGelden Systeem) zijn uniek. Ze komen tot in detail tegemoet aan de behoeften van deze sector.

Elke noodzakelijke handeling is in de programma’s opgenomen. Of het nu gaat om het monitoren van geldstromen, het maken van afspraken, beheren van post of een gedegen rapportage, het zit er allemaal in en nog veel meer. Daarmee zijn het inmiddels onmisbare tools geworden in deze markt, met een reeks lovende reviews van gebruikers.

Voor een meer gedetailleerde uitleg, nodigen wij u uit de productpagina’s over Inkomensbeheer & Bewindvoering Software (IBS) en ClientGeldenSysteeem (CGS) te bezoeken.

Branchespecifieke modules

Handige tools voor procesoptimalisatie, digitalisering, rapportages en documentmanagement die specifiek zijn ontwikkeld voor uw branche, zoals: Doc-InDoc-Uit, Mobibon en Mijn Bizon.

Deze bewindvoerderskantoren gingen u voor:

Recente berichten

error: Content is protected !!