Het Kopland

Customer case – Het Kopland

Stichting Het Kopland kiest voor IBS van Bizon Software!

Over Het Kopland
De visie van Stichting Het Kopland, werkzaam in Groningen & Drenthe, is dat iedereen de regie over zijn of haar eigen leven moet hebben. Voor hen die dat niet zelf lukt, biedt Het Kopland de juiste behandeling, begeleiding, ondersteuning en indien nodig een veilige plek. Onderdeel van het aangeboden zorgpakket is het inkomensbeheer van cliënten.

“IBS van Bizon Software sluit naadloos aan bij de aangeboden
financiële ondersteuning van onze instelling”
Gerald Klinker – financial controller
bij Stichting Het Kopland (Groningen & Drenthe).

De zoektocht naar de juiste software!
Gerald Klinker (financial controller bij Stichting Het Kopland) blikt terug: “We komen uit een situatie waarbij wij voor iedere cliënt een eigen Excelblad met financieel overzicht hadden. Je begrijpt dat wij deze werkwijze wilden automatiseren om de foutgevoeligheid en het aantal arbeidsuren terug te brengen. Na een korte oriëntatie, waarbij wij verschillende softwareleveranciers hebben gesproken en hebben gekeken wat collega-instellingen doen kwamen wij uit bij Bizon Software. Bizon bood een passende prijs-kwaliteit oplossing, namelijk het InkomensBeheerSysteem (IBS).”

 

Razendsnelle implementatie
Gerald Klinker: “Wij wilden snel starten met de implementatie en Bizon maakte tijd voor ons. We hebben geen financiële historie van onze cliënten meegenomen. We zijn gestart met een ‘beginstand’ voor elke cliënt. Dat werkte uitstekend! Tijdens de implementatie loop je tegen een aantal dingen aan die vooral betrekking hebben op de inrichting van de software. We moesten onze interne processen vertalen naar de nieuwe software, we hadden uiteraard een koppeling nodig met de organisatie en we wilden een aantal eigen wensen en eisen door vertalen naar het pakket. Na twee à drie maanden waren we op weg!”

De klanten van Bizon Software zijn verspreid over heel Nederland: Stichting Het Kopland (Groningen & Drenthe) is een tevreden klant!

Meer weten?

Wilt u meer weten over InkomensBeheerSysteem (IBS)
of een van de andere software oplossingen van Bizon?

Maak een afspraak met Theo van Mol!

Aantal maanden implementatie

Aantal licenties voor IBS Online

Aantal eindgebruikers IBS
error: Content is protected !!