Bizon Software klantendag: nieuwe gebruikers-interface gepresenteerd

Bizon Software klantendag: nieuwe gebruikers-interface gepresenteerd

Vorige week beleefden we met ongeveer 60 gasten een warme, informatieve klantendag in het prachtige Koetshuis de Haar in Haarzuilens. Wij kijken terug op een geslaagde klantendag en danken daarvoor alle aanwezigen!

Dinsdag 29 mei mochten wij onze klanten weer ontvangen voor onze jaarlijkse klantendag IBS & CGS. Tijdens deze middag streven we ernaar onze klanten een nuttige en aangename middag te bezorgen waar we ze bijpraten over de belangrijkste ontwikkelingen in onze software en de markt. We blikken kort terug met een paar onderwerpen die tijdens deze middag aan bod kwamen.

Nieuwe gebruikers-interface IBS

Efficiënt en intuïtief werken zijn belangrijke speerpunten voor Bizon Software. We gaan steeds meer vanuit dashboards werken in plaats vanuit een menustructuur. Uit deze dashboards blijkt waar uw aandacht nodig is. Met behulp van de dashboards kunt u zodoende veel beter een helikopterview behouden over uw cliënten en uw administratie.

Tijdens de IBS/CGS-klantendag presenteerden we deze nieuwe gebruikers-interface van onze Inkomensbeheer en Bewindvoering Software (IBS). Zo werd het organisatie/medewerker-dashboard gedemonstreerd waarin wordt getoond wat er bedrijfsbreed (afhankelijk van autorisatie) moet gebeuren of welke werkzaamheden de betreffende medewerker vandaag moet oppakken. Vanuit het dashboard kunt u ook direct de benodigde functies opstarten en meteen uw werkzaamheden uitvoeren.

Het cliënt-dashboard kwam aan bod van waaruit u direct kunt zien welke taken voor een bepaalde cliënt open staan, en via het budgetplaatje en saldo-informatie zijn/haar financiële positie kunt inzien, en meteen belangrijke overzichten en functies kunt opstarten. Daarnaast werden de nieuwe werkschermen van IBS gepresenteerd. Afhankelijk waar u zit in uw proces/werkzaamheden wordt alle relevante informatie (context-afhankelijk) getoond.

De hierboven beschreven informatie is al in de mei-versie van IBS beschikbaar en uitleverbaar. Wij houden van efficiëntie en intuïtief werken, met deze filosofie als uitgangspunt, zullen we steeds meer dashboards in onze software gaan uitrollen.

KEI & AVG

Parallel aan elkaar vonden productinformatie sessies plaats voor Bewindvoering en Zorg. Daar kwamen de belangrijkste wijzigingen in de software en de toekomstige ontwikkelingen aan bod. Naast onze nieuwe interface, ambities en geplande ontwikkelingen kwamen de onderwerpen KEI & AVG aan bod. In de Bewindvoering sessie vertelde Kees de Klerk, productowner bij de Rechtspraak, over de status van en de eerste ervaringen met KEI. Tijdens de Zorg sessie werd er door Julia van Leeuwen van Holla Advocaten ingezoomd op de AVG.

Verfrissende afsluiting

We sloten de middag af met een verfrissende Hollandse onweersbui en een sessie over Omgaan met Draken door de energieke Jeanne Bakker van Brain Bakery! Jeanne schudde aan het einde van de middag iedereen weer even wakker met haar sessie over gedragsstijlen.

Klik hier voor meer informatie over de klantendag en mocht u nog specifieke informatie willen, of vragen hebben over de onderwerpen, kunt u uiteraard met ons contact opnemen.

Bizon Financiële Software levert middelgrote tot grote organisaties complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software in de zorg, zakelijke dienstverlening en retail sector. Wie voor Bizon Software kiest, kiest voor vertrouwen. En kan zich laten leiden door een hecht team van ervaren professionals. Professionals die jouw speelveld al vele malen hebben verkend. En bekend zijn met de stromen, de input en de output die zo kenmerkend zijn voor jouw business.
error: Content is protected !!