Het was een geslaagde IBS & CGS klantendag

Het was een geslaagde IBS & CGS klantendag

Op 16 april vond de klantendag IBS & CGS plaats. Leuk dat u aanwezig was! Wilt u terugblikken op de gehele dag of heeft u dit kennisevent gemist? Bekijk de aftermovie of vraag de presentaties op.

Door op onderstaande afbeelding te klikken kunt u de video bekijken of de presentaties opvragen.

Zoals u weet richten wij ons al ruim 19 jaar op de toekomst. We bieden software voor organisaties die jarenlang lekker willen werken: zonder gedoe, zonder stress. Dit resulteert in een breed aanbod voor diverse branches.

Wilt u meer informatie over Bizon? We maken graag een vervolgafspraak om onze gezamenlijke toekomst te bespreken. Neem contact met ons op!

 

Bizon Financiële Software levert middelgrote tot grote organisaties complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software in de zorg, zakelijke dienstverlening en retail sector. Wie voor Bizon Software kiest, kiest voor vertrouwen. En kan zich laten leiden door een hecht team van ervaren professionals. Professionals die jouw speelveld al vele malen hebben verkend. En bekend zijn met de stromen, de input en de output die zo kenmerkend zijn voor jouw business.
error: Content is protected !!