Finall, financiële software van Bizon Software

Finall, de machinekamer van uw administratie

 

Hét financiële software programma anno nu. Een ‘full brain’ applicatie uit eigen koker. Robuust, snel, accuraat en zeer bedrijfszeker. Finall beschikt over een ongekend aantal functies en laat zich gemakkelijk inpassen in uw huidige organisatie en procedures. Het is een open systeem, eenvoudig te koppelen aan andere applicaties. Dit financiële software pakket draait op een stabiele en moderne database en is gebaseerd op expertise in verschillende branches. Finall laat zich soepel en snel implementeren.

Alles-in-één financiële software

Finall is het finale antwoord op de behoeften van financieel verantwoordelijken binnen organisaties. Het betekent: geen separate software meer voor afzonderlijke functies, maar één programma dat álles kan. Of het nu gaat om factuurscanning, declaratie software, financiële rapportage, orderbeheer, document management of specifieke management informatie…het zit er allemaal in. Dat alles maakt Finall tot de meest eigentijdse financiële software.

Functionaliteit naar wens

Finall wordt als standaardpakket geleverd. De lijst van functionaliteiten is nagenoeg onbeperkt en juist daarin zit ’m het ‘geheim van de smid’. Want wij activeren precies díe functies die voor u van belang zijn. In de praktijk betekent het, dat de zorgorganisatie met een totaal andere functie-mix werkt dan de retailer, de groothandel of het productiebedrijf. Toch is iedereen uiterst tevreden en kan Finall heel eenvoudig meegroeien met elke genoemde organisatie. Dat is simpelweg een kwestie van meer functies op ‘on’ zetten.

Modules van financiële software Finall

Finall kan dus als geheel de volledige financiële administratie verzorgen of per module functioneren.

Zo kunt u digitale verwerking van inkomende facturen doen met de module FactFlow. Met de module FactMatch kunt u bestellingen en leveringen efficiënt controleren en direct financieel afhandelen.

Wilt u het complete productprofiel ontvangen?

Laat dan onderstaand u naam en e-mailadres achter!

Uw naam:

Uw email:

Referenties

 

Recente berichten

 

Heeft u vragen?
U kunt ons gewoon bellen
+31 (0)88 – 88 21 000

error: Content is protected !!