Finall, financiële software van Bizon Software

Finall, de machinekamer van uw administratie

 

Hét financieel programma anno nu. Een ‘full brain’ applicatie uit eigen koker. Robuust, snel, accuraat en zeer bedrijfszeker. Finall beschikt over een ongekend aantal functies en laat zich gemakkelijk inpassen in uw huidige organisatie en procedures. Het is een open systeem, eenvoudig te koppelen aan andere applicaties. Het programma draait op een stabiele en moderne database en is gebaseerd op expertise in verschillende branches. Finall laat zich soepel en snel implementeren.

Alles-in-één
Finall is het finale antwoord op de behoeften van financieel verantwoordelijken binnen organisaties. Het betekent: geen separate software meer voor afzonderlijke functies, maar één programma dat álles kan. Of het nu gaat om factuurscanning,

declaratie software, financiële rapportage, orderbeheer, document management of specifieke management informatie…het zit er allemaal in. Dat alles maakt Finall tot de meest eigentijdse financiële software.

Functionaliteit naar wens
Finall wordt als standaardpakket geleverd. De lijst van functionaliteiten is nagenoeg onbeperkt en juist daarin zit ’m het ‘geheim van de smid’. Want wij activeren precies díe functies die voor u van belang zijn. In de praktijk betekent het, dat de zorgorganisatie met een totaal andere functie-mix werkt dan de retailer, de groothandel of het productiebedrijf. Toch is iedereen uiterst tevreden en kan Finall heel eenvoudig meegroeien met elke genoemde organisatie. Dat is simpelweg een kwestie van meer functies op ‘on’ zetten.

Heeft u vragen?
U kunt ons gewoon bellen
+31 (0)88 – 88 21 000