Bizon Software wenst u fijne feestdagen!

Bizon Software wenst u fijne feestdagen!

Zoals u van ons gewend bent, sluiten we ook dit jaar af met een aantal giften aan goede doelen. Maar alleen bij deze schenking bleef het niet.

Goede doelen

Wij vinden dat we met een schenking aan een aantal, met name lokale, goede doelen de warmte van kerst beter kunnen uitdragen dan met het versturen van individuele kerstwensen aan onze klanten. Dit jaar ontvingen Nationaal Fonds Kinderhulp, Stichting diaconaal Inloophuis t Hemeltje, Open Huis Sint Cathrien en Stichting (Z)onder dak een bijdrage van Bizon Software.

En we vullen de voorraadkast aan

Alleen bij deze giften bleef het niet. Dit jaar vulden we de voorraadkast van de Straatpastoraat Eindhoven in de Catharinakerk aan met 90 blikken soep. Vandaag hebben we de soepblikken overhandigd aan Rob Kosterman, Straatpastor (zie ook bovenstaande afbeelding). Benieuwd wat zij doen met de inhoud van deze voorraadkast? Bekijk dan snel onderstaande video:

Over de goede doelen …..

Nationaal Fonds Kinderhulp

Kinderhulp helpt kinderen die in ons land in armoede opgroeien. Kinderhulp vindt dat deze kinderen er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor 1 op de 9 kinderen niet zo vanzelfsprekend. Dat zijn 398.000 kinderen die niet kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes en volwassen zorgen hebben. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen.

’t Hemeltje

Diaconaal Inloophuis ’t Hemeltje biedt dak- en thuisloze mensen een ontmoetingsplek waar ze een warm welkom en een luisterend oor kunnen vinden. Een plek waar ze in gelijkwaardigheid en wederkerigheid met elkaar optrekken. Een plek waar ze elkaar proberen te verstaan en te begrijpen.

Open Huis Sint Cathrien

Het Open Huis Sint Cathrien is een ontmoetingsplek voor iedereen. Zij vinden inspiratie in de traditie van christelijke barmhartigheid: het geven van aandacht, het tonen van betrokkenheid en verlenen van hulp waar dat mogelijk is. Daarom staan hun vrijwilligers 4 dagen per week (in de winter 5 dagen per week) klaar om ouderen en jongeren, dak- en thuislozen, gasten die het om welke reden dan ook moeilijk hebben, medemensen uit vele landen, en alle andere gasten en passanten te ontvangen in de sfeervolle ontmoetingsruimte van het Open Huis.

Stichting (Z)onder Dak

Stichting (Z)onder Dak biedt een helpende hand aan daklozen. Oprichters, Piet en Hugo, brengen het leven van daklozen in beeld en volgen het terugbrengen van ex-daklozen in de maatschappij door hun leven te filmen. Daarnaast bieden ze overlevingspakketten aan die bestaan uit een rugzak gevuld met handschoenen, muts, petje, oorwarmers en een slaapzak.

Samen met de Catharina kerk gaan zij voor het eerst in de historie een daklozen journaal beginnen, waarmee ze de daklozenproblematiek in Eindhoven in beeld willen brengen.

Bizon Financiële Software levert middelgrote tot grote organisaties complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software in de zorg, zakelijke dienstverlening en retail sector. Wie voor Bizon Software kiest, kiest voor vertrouwen. En kan zich laten leiden door een hecht team van ervaren professionals. Professionals die jouw speelveld al vele malen hebben verkend. En bekend zijn met de stromen, de input en de output die zo kenmerkend zijn voor jouw business.
error: Content is protected !!