Febo

Customer case – FEBO & Bizon

FEBO kiest voor Finall van Bizon Software!

 

De FEBO formule is eenvoudig: een perfect ambachtelijk product neerzetten met behulp van vakmensen. Productie, presentatie en bereiding staan centraal. De snacks van FEBO worden dagelijks vers bereid en met eigen koeltransport naar de vestigingen gebracht. Het unieke concept van FEBO maakt de organisatie een grote speler in de fastfoodsector. De juiste software helpt FEBO om deze rol te blijven vervullen.

Over FEBO
Bizon Software en FEBO hebben eind 2007 gezamenlijk het toenmalige financiële pakket vervangen door Finall. Die samenwerking is nog steeds actueel. Anno 2015 zet FEBO samen met Bizon Software een nieuwe stap op het gebied van digitalisering: onze mobiele oplossing FactFlow wordt uitgerold binnen de organisatie.

“Finall is duidelijk en stabiel.
Dat was voor mij de voornaamste reden om voor
de financiële software van Bizon te kiezen!”
Frank de Nijs (financieel manager bij FEBO)

Razendsnelle implementatie
In een korte tijd mede dankzij de vastberadenheid en toekomst visie van financieel manager Frank de Nijs bij FEBO hebben we in 2007 Finall geïmplementeerd bij FEBO. Frank de Nijs beaamt de snelle doorlooptijd. “Ik had voor mijn vorige werkgever – gedegen onderzoek uitgevoerd naar softwareleveranciers in de markt. Met Finall van Bizon wist ik dat ik voor één van de betere pakketten in de markt koos. De goede prijs-kwaliteit verhouding maakte de beslissing nog gemakkelijker. Ik werk nu acht jaar met Finall en ik ben nog geen dag ontevreden geweest over het pakket van Bizon.”

 

Goede service staat voorop
Frank de Nijs: “Als financieel manager ben je vooral op zoek naar een duidelijk en stabiel pakket. Finall bleek de juiste match te zijn. Het pakket is eenvoudig, transparant en zeer gebruikersvriendelijk. Ik ben erg tevreden over de helpdesk van Bizon. Als er een probleem optreedt, kun je altijd bij Bizon terecht. Bij updates van het systeem ontvang ik advies en ondersteuning van Bizon, erg behulpzaam!”

Bij Bizon staat niet de software, maar de klant centraal. In een wereld waarin persoonlijk contact steeds zeldzamer wordt, willen wij graag goed bereikbaar blijven!

Finall verbindt
Een vliegende start en goede service helpen uw organisatie op weg. Door flexibele koppelingsmogelijkheden met (huidige) systemen in uw organisatie is de financiële administratie snel (weer) op orde. Frank de Nijs: “Ik ben in principe met een schone lei begonnen. Uiteindelijk moet er altijd bepaalde data worden ingelezen en ingericht. Door de koppeling met onze eigen systemen verliep de transitie zonder obstakels. Ik kijk uit naar onze volgende gezamenlijke stap: Factflow!

Meer weten?
Wilt u meer weten over de financiële oplossing Finall
of een van de andere software oplossingen van Bizon?

Maak een afspraak met Theo van Mol!

Aantal maanden implementatie

Aantal eindgebruikers Finall
error: Content is protected !!