Even voorstellen ….. onze nieuwe collega

Even voorstellen ….. onze nieuwe collega

Afgelopen jaar is het Bizon team uitgebreid. We hebben een nieuwe collega en stellen hem graag voor, Rob van Dongen.

Consultant Rob van Dongen

Sinds half september 2017 is Rob het nieuwste lid aan boord bij Bizon Software. Rob versterkt het Bizon team als consultant en zal verantwoordelijk zijn voor het implementeren van Inkomensbeheer & Bewindvoering Software (IBS) en de optionele modules bij klanten.

In eerste instantie zal Rob veel optrekken met zijn collega consultants Thijs, Mark en Ineke. Zij zullen hem wegwijs maken en nemen Rob mee om kennis met u te maken. Misschien heeft u hem al gesproken of ontmoet op bijvoorbeeld de Denktank sessie voor IBS? Anders zal dat vast niet lang meer op zich laten wachten en kunt u hier alvast kennis maken.

Rob is daarnaast al aan de slag voor zijn eerste eigen klanten. En houdt zich in zijn rol als consultant bezig met een conversie vanuit een ander software pakket, geeft gebruikerstraining en helpt klanten bij vragen.

Rob in het kort

Samenwerken vindt hij het belangrijkste onderdeel in zijn relatie met klanten. Rob wil samen met u resultaat behalen. Hij gaat gestructureerd en taakgericht met u aan het werk en zet gemakkelijk de gemaakte keuzes om in concreet uitvoerbare taken.

Rob typeert de sfeer binnen Bizon als informeel en toegankelijk. ‘Een prettige omgeving om te kunnen leren en jezelf te ontwikkelen. Er is volop ruimte voor nieuwe ideeën en ontwikkeling.’

Zijn kernwoorden:

  • Stabiel en beheerst.
  • Doelgericht met oog voor de eindgebruiker.
  • Een praktische organisator.

Verder is Rob in zijn vrije tijd onder andere actief als voorzitter van de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad van Stichting Eenbes Basisonderwijs in Geldrop. Daar is Rob ook woonachtig. Thuis wordt hij omringd door vrouwen, met zijn vrouw heeft Rob twee dochters.

Meer over Rob of zijn collega’s?

Bekijk Rob zijn teammember pagina of bekijk het hele team.

Bizon Financiële Software levert middelgrote tot grote organisaties complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software in de zorg, zakelijke dienstverlening en retail sector. Wie voor Bizon Software kiest, kiest voor vertrouwen. En kan zich laten leiden door een hecht team van ervaren professionals. Professionals die jouw speelveld al vele malen hebben verkend. En bekend zijn met de stromen, de input en de output die zo kenmerkend zijn voor jouw business.
error: Content is protected !!