Eenvoudig communiceren met cliënten en contacten

Eenvoudig communiceren met cliënten en contacten

Wilt u post versturen en hoe wilt u deze post versturen? Wilt u externen toegang geven tot bepaalde dossier gegevens? Afhankelijk van uw werkwijze, voorkeuren en doelgroep gaat u keuzes maken.

Bij veel bedrijven verloopt de postverwerking grotendeels digitaal. Daarom biedt IBS ook voor de uitgaande Poststromen diverse opties en handige hulpmiddelen. In de “januari 2017” versie van IBS hebben hierin veel wijzigingen plaatsgevonden.

Wat is er veranderd?

Alle functionaliteiten uit de Brieven module worden opgenomen in de Basis. Het communiceren met cliënten en belanghebbenden wordt steeds eenvoudiger. Zeker met behulp van de Doc-Uit Module (optie). Zo kunt u tijd besparen op uw postverwerking maar ook uw portokosten terugdringen. Deze module is sterk uitgebreid. U kunt eenvoudig post en e-mail, inclusief meerdere bijlages, in een bulkproces versturen.

Wat past bij uw werkproces?

Afhankelijk van uw werkwijze, voorkeuren en doelgroep gaat u keuzes maken. Onderstaand worden de verschillende mogelijkheden voor het versturen van brieven en rapporten kort beschreven.

Basis communicatie functionaliteiten in IBS

  • De functionaliteiten van de eerdere uitgebrachte Brieven module worden vanaf de “januari 2017” versie in de basis van IBS/CGA opgenomen.
  • De basis functionaliteiten bevatten de meest voorkomende standaard brieven en deze kunnen per post naar meerdere contacten worden verstuurd.
  • Vanuit het digitaal dossier kunt u opgeslagen brieven in pdf formaat per stuk mailen.
  • Een rapport kan ‘direct’ per mail worden verstuurd, voor de ontvangers waarbij geen e-mailadres is vastgelegd dient u de handeling opnieuw uit te voeren.

Doc-Uit module

  • Bovenop de basis functionaliteiten kunnen de communicatie mogelijkheden worden uitgebreid met de Doc-Uit module. Met Doc-Uit kunt u bijvoorbeeld eenvoudig in een keer al uw schuldeisers met 1 druk op de knop een voorstel sturen met alle gewenste bijlagen.
  • Met behulp van deze module is het mogelijk brieven aan te maken en te versturen in bulk. In dit bulkproces kan een brief naar contacten van een groot aantal cliënten worden verstuurd per mail of post. Bij het versturen per post is hier een geen extra handeling meer nodig.
  • Het versturen van brieven en rapporten gaat makkelijker met deze module. Voeg snel bijlage(n) toe vanuit het digitaal dossier en maak eenvoudig een taak aan om reacties te bewaken.

Online module

  • Met de module Online gaat u nog een stap verder. Hiermee kunt u cliënten, medewerkers en/of externe contacten direct toegang geven tot één of meerdere dossiers.
  • Welke cliënten en welke dossier-items getoond worden regelt u met behulp van autorisatie instellingen.
  • Online is interactief, gebruikers kunnen betaalopdrachten, leefgeld-verzoeken of taken aanmaken en documenten uploaden. Omgekeerd kunt u taken of issues (uitval) via dit kanaal bij bijvoorbeeld de Front Office-medewerkers neerleggen.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden?
Meld u dan aan voor het webinar “effectief communiceren voor bewindvoerders” op maandag 27 maart om 14.30! Een live online seminar dat in het teken staat van effectieve en veilige communicatie met cliënten en relaties. In een mini-masterclass ontvangt u de belangrijkste tips omtrent privacy gevolgd door een presentatie over de verschillende communicatietools in IBS en maak als eerste kennis met de nieuwe “Mijn Bizon” app. Deelname aan het webinar is volledig gratis. U aanmelden kan hier.

Werkt u al met IBS, onze software voor bewindvoerders? Wij doen u graag een voorstel op basis van uw situatie, neem daarvoor contact op met Danny Francken of vraag een compleet overzicht van de verschillende functionaliteiten en een toelichting hierop aan!

Bizon Financiële Software levert middelgrote tot grote organisaties complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software in de zorg, zakelijke dienstverlening en retail sector. Wie voor Bizon Software kiest, kiest voor vertrouwen. En kan zich laten leiden door een hecht team van ervaren professionals. Professionals die jouw speelveld al vele malen hebben verkend. En bekend zijn met de stromen, de input en de output die zo kenmerkend zijn voor jouw business.
error: Content is protected !!