Doc Uit

Uitgaande post & documenten stromen goed geregeld met Doc-Uit

Het versturen van post, dagafschriften of bijvoorbeeld een verantwoording voor de Rechtbank kan een arbeidsintensief en secuur proces zijn. het is belangrijk dat de juiste gegevens naar het juiste adres gaan, dat uitgaande post gelogd wordt, zodat niet twee keer dezelfde brief verstuurd wordt én dat bij vragen direct het juiste document erbij gehaald kan worden.

De module Doc-Uit biedt meerdere communicatiekanalen. Per ontvanger wordt het gewenste kanaal aangegeven. Hierdoor kunt u eenvoudig en gefaseerd overstappen van een papieren uitgaande poststromen naar een digitale. Wilt u voor honderden cliënten periodiek meerdere rapporten en/of brieven versturen, dan is het verzamelen en sorteren op ontvanger en het bijvoegen van een toelichting een tijdrovende klus. Met de module Doc-Uit regelt wordt dit snel voor u geregeld.

In de video ziet u hoe de Nederlandse Budget Centrale nu meerdere instanties en/of schuldeisers met een druk op de knop kan aanschrijven! Een enorme tijdwinst voor Ilker Bilici en zijn collega’s.

Digitaliseer u uitgaande poststromen

Doc-Uit kan de follow-up m.b.t. verzonden post voor u bewaken, het is mogelijk om automatisch een herinnering te verzenden. Ook in het geval van het versturen van brieven of documenten in bulk kunt u het proces grotendeels automatiseren en digitaliseren.

U regelt het aanmaken, verzamelen, monitoren en versturen van documenten en brieven met Doc-Uit maar kunt indien gewenst ook post versturen via een online portaal en het openen van deze post bewaken.

In combinatie met de brievenmodule werkt Doc-Uit optimaal!

Wil u meer weten?

 

Informatie aanvragen

 

error: Content is protected !!