Doc Uit

[spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Uitgaande post & documenten stromen goed geregeld met Doc-Uit

[/spb_text_block] [spb_row row_bg_type=”image” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Het versturen van post, dagafschriften of bijvoorbeeld een verantwoording voor de Rechtbank kan een arbeidsintensief en secuur proces zijn. het is belangrijk dat de juiste gegevens naar het juiste adres gaan, dat uitgaande post gelogd wordt, zodat niet twee keer dezelfde brief verstuurd wordt én dat bij vragen direct het juiste document erbij gehaald kan worden.

De module Doc-Uit biedt meerdere communicatiekanalen. Per ontvanger wordt het gewenste kanaal aangegeven. Hierdoor kunt u eenvoudig en gefaseerd overstappen van een papieren uitgaande poststromen naar een digitale. Wilt u voor honderden cliënten periodiek meerdere rapporten en/of brieven versturen, dan is het verzamelen en sorteren op ontvanger en het bijvoegen van een toelichting een tijdrovende klus. Met de module Doc-Uit regelt wordt dit snel voor u geregeld.

[/spb_text_block] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/2″ el_position=”first”]

In de video ziet u hoe de Nederlandse Budget Centrale nu meerdere instanties en/of schuldeisers met een druk op de knop kan aanschrijven! Een enorme tijdwinst voor Ilker Bilici en zijn collega’s.

Digitaliseer u uitgaande poststromen

Doc-Uit kan de follow-up m.b.t. verzonden post voor u bewaken, het is mogelijk om automatisch een herinnering te verzenden. Ook in het geval van het versturen van brieven of documenten in bulk kunt u het proces grotendeels automatiseren en digitaliseren.

U regelt het aanmaken, verzamelen, monitoren en versturen van documenten en brieven met Doc-Uit maar kunt indien gewenst ook post versturen via een online portaal en het openen van deze post bewaken.

In combinatie met de brievenmodule werkt Doc-Uit optimaal!

[/spb_text_block] [spb_video link=”https://vimeo.com/269592158″ full_width=”no” width=”1/2″ el_position=”last”] [/spb_row] [divider type=”standard” text=”Go to top” full_width=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_icon_box box_type=”standard” image=”ss-compose” color=”standard” target=”_self” animation=”none” animation_delay=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Wil u meer weten?

 

Informatie aanvragen

 

[/spb_icon_box]
error: Content is protected !!