contract management software

Contract management software: contractbeheer & onderhoudsmanagement

 

Nooit meer een belangrijke contractdatum missen of een cruciaal onderhoudsmoment vergeten. Overal en altijd op de hoogte van uw verplichten en vind contracten makkelijk terug. Op het juiste moment krijgt de juiste persoon automatisch een melding over de vereiste actie inclusief de bijbehorende informatie.

Contractbeheer en onderhoudsmanagement

Contractbeheer is het gestructureerd opslaan en bijhouden van contracten en bijbehorende afspraken en informatie. De juiste informatie moet op het juiste moment voor de juiste personen beschikbaar zijn. De meeste zakelijke activiteiten worden bekrachtigd door contracten. Maar het grootste gedeelte van bedrijven maakt nog steeds gebruik van handmatige processen om deze contracten te managen.

De uitdaging is om het proces van contractmanagement te beheersen. Nog maar weinig bedrijven maken gebruik van geautomatiseerd contract management oplossingen. dergelijke software oplossingen kunnen een gebrek aan inzicht in de afloopdata van contracten, afspraken en verplichten voorkomen. Goed contractbeheer en onderhoudsmanagement is van essentieel belang. Inkoop- en servicecontracten moeten op tijd worden verlengd. Ze dienen te worden bijgehouden en nageleefd.

Zou het niet prettig zijn als voor bijvoorbeeld de controle van airco, automatisch de verantwoordelijke medewerker en onderhoudsmonteur worden ingeseind.

Voordelen professioneel contract management

Heldere afspraken en duidelijke controlepunten. Uw contractmanagement professioneel inrichten heeft vele voordelen:

  • meer inzicht in uw huidige contractuele afspraken en verplichtingen
  • naleving van contractvoorwaarden zowel financieel, als inhoudelijk meetbaar maken
  • kostenbesparing door efficiënt contractbeheer.
  • inzicht krijgen in de prestaties van uw leveranciers
  • kwalitatief goede managementinformatie

Contract management software

Het beheer van u contracten met leveranciers en klanten kunt u gemakkelijk en snel regelen met contractmanagement software van Bizon financiële software. Zo krijgt de juiste persoon de het juiste moment en melding van de te ondernemen acties met daarbij de bijbehorende informatie. Het proces kan volledig in de cloud geautomatiseerd worden. Medewerkers, klanten, leveranciers en/of instanties kunnen worden gekoppeld voor het ontvangen van relevante meldingen.

Het proces kan volledig in de cloud worden geautomatiseerd. Zodat het voor iedereen toegankelijk is die daar rechten op heeft.

De verantwoordelijke voor het contract (contractmanager) en voorkeursleveranciers kunnen vastgelegd worden. Planning en uitvoering kunnen direct vanuit het systeem gemeld worden. Leveranciers krijgen vanuit bijvoorbeeld een werkbon speciale inlogmogelijkheden om rapporten of werkzaamheden te melden. Naast leveranciers kunnen ook instanties gekoppeld worden die inspecties moeten uitvoeren. Ook dat kan via de website. Door middel van uploaden van inspectierapport wordt voldaan aan een verplichting

Geen installatie nodig, het systeem is volledig webbased, direct inzetbaar en kan gekoppeld worden met uw financieel pakket, Finall.

Wilt u ook eenvoudig en efficiënt uw contracten beheren?

Neem dan contact op met Jaap van Vugt of vraag hier direct meer informatie.

error: Content is protected !!