Certificering ISO 27001 en NEN 7510 vernieuwd

Certificering ISO 27001 en NEN 7510 vernieuwd

Het houdt natuurlijk niet op bij het behalen van je certificering. Elk jaar toon je opnieuw aan dat je deze certificering verdient en dat hebben wij ook weer gedaan!

ISO 27001 en NEN 7510 certificering

Sinds 23 juli 2018 is Bizon Software officieel ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Beide normen zijn standaarden voor informatiebeveiliging. ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging. NEN 7510 geldt specifiek voor informatiebeveiliging in de gezondheidszorg.

Informatiebeveiligingsmanagement-systeem onderhouden

Het beheren van uw informatiebeveiliging stopt niet wanneer je je certificaat hebt ontvangen. Om de veiligheid van de informatie te blijven garanderen wanneer nieuwe beveiligingsbedreigingen zich voordoen, dienen de maatregelen mee te groeien met je bedrijf. Je blijft doorontwikkelen.

Veilige omgang met informatie blijft nog steeds een belangrijk punt van aandacht voor organisaties. Ook bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel. Goede bescherming van uw gegevens en die van uw cliënten vinden we erg belangrijk. Daarom hebben we hard gewerkt en veel tijd gestoken in het behalen van deze certificering. Maar daar stopt het niet!

Certificering vernieuwd

Tijdens de externe audit die eind juni van dit jaar plaatsvond, is opnieuw door BSI vastgesteld dat wij voldoen aan de gestelde eisen van de certificeringsnormen. Bovendien blijven we ook in de toekomst iedere dag werken aan kwaliteit en informatiebeveiliging.
Als functioneel consultant adviseert Marc de klanten in Retail en Zakelijke Dienstverlening, met name hoe de software het beste kan worden ingezet en ingericht. Met de technische pet op zorgt hij ervoor dat alles zonder problemen draait, op bestaande infrastructuur of via onze Hosting-omgeving. Zijn adviezen zijn zowel binnen- als buitenshuis van waarde. De job vereist dat hij continu zijn kennis verrijkt. Marc houdt van het veelzijdige en afwisselende karakter van zijn werk. Net als van de informele werksfeer en het hechte team. Hij wordt blij van tevreden klanten. Maar het allermooiste vindt hij: als na lang nadenken plots het lampje aangaat en hij een moment van euforie beleeft. Yes!
error: Content is protected !!