Nu beschikbaar: Outlook plug-in voor Bizon Software

Nu beschikbaar: Outlook plug-in voor Bizon Software

De Bizon Software Outlook plug-in is vanaf nu beschikbaar voor al onze applicaties. De plug-in biedt extra opties in uw Microsoft Outlook-omgeving. Daarmee kunt u makkelijk e-mails of bijlagen opslaan in uw softwarepakket.

Grootste voordeel: opbouw van archief

Een van de grootste voordelen van de plug-in is dat u een archief op kunt bouwen in de softwareapplicatie. De ongestructureerde informatie uit mailboxen wordt gestructureerd opgeslagen in de software en gearchiveerd. Dit is een erg handige functie voor het opschonen van mailboxen en u heeft alle informatie op één plek opgeslagen.

Hoe werkt het?

Vanuit Outlook kunnen e-mails of bijlagen van e-mails verzonden worden naar de Bizon-applicatie. De gegevens worden opgeslagen in de documentomgeving van de applicatie, zodat u de betreffende e-mails niet meer in uw mailomgeving hoeft te bewaren. Vanuit elke werkplek waar de Outlook plug-in is geïnstalleerd, kunt u e-mails of bijlagen daarvan verzenden naar de software. Met andere woorden: de software hoeft niet op dezelfde omgeving geïnstalleerd te zijn als de Outlook-omgeving. E-mails, waarvan de bijlagen gearchiveerd zijn in uw Bizon-applicatie, worden in Outlook gemarkeerd. Het is voor u dus in een oogopslag duidelijk welke informatie wel of niet gearchiveerd is.

Wat kunt u ermee?

De belangrijkste functionaliteit van deze plug-in is dat u één of meerdere e-mails kan opslaan. Hiermee kunt u inkomende facturen opslaan, cliëntdossiers opbouwen of betaalopdrachten aanmaken. Een e-mailbericht wordt opgeslagen als MSG-bestand. De bestandsextensie van de bijlage is bepalend voor het formaat waarin deze wordt opgeslagen.

Alle voordelen op een rijtje

De functionaliteiten op een rijtje:

  • Opslaan van mails voor één of meerdere cliënten
  • Opslaan van mails t.b.v. nieuwe betaalopdrachten
  • Opslaan van mails t.b.v. nieuwe crediteurenfacturen
  • Opslaan van bijlagen van e-mails bij een cliënt
  • Opslaan van bijlagen van e-mails t.b.v. betaalopdrachten
  • Opslaan bijlagen van e-mails t.b.v. crediteurenfacturen
  • Opslaan van een e-mail bij het verzenden

Mark is verantwoordelijk voor de implementatie van oplossingen in de Zorg en Retail. Hij begeleidt klanten van A tot Z bij de implementatie van de software. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de productontwikkeling van ‘document’ modules en het WebKasBankBoek.Hij leert elke dag van klanten en projecten en weet die nieuwe kennis toe te passen in andere projecten of nieuwe software. Hij waardeert de prettig informele werksfeer waarin gewerkt kan worden aan gezamenlijke doelen. Zijn ultieme motivatie luidt: gebruikers blij maken met Bizon’s software; afdelingen en/of organisaties naar een hoger plan tillen; kansen signaleren voor productverbetering en deze vertalen naar concrete oplossingen.
error: Content is protected !!