Bizon ontmoet u graag in het veld: zien we u op 25 juni?

Bizon ontmoet u graag in het veld: zien we u op 25 juni?

Uiteraard organiseren wij als kennispartner voor onze relaties regelmatig klantendagen en andere netwerkevents. Maar we vinden het ook belangrijk om onze kennis bij te blijven spijkeren over actuele zaken in het veld. Deze kennisevents staan in onze agenda’s! Ontmoeten we u daar?

Fizi Jaarevent

Op woensdag 5 & donderdag 6 juni vond het jaarevenement van Fizi plaats. Fizi is een netwerk van én voor zorgfinancials met circa 800 leden binnen de beroepsgroep. Fizi wil de deskundigheid op zowel het vakgebied als op gebieden die aansluiten bij ontwikkeling in de zorg bevorderen. Zorgfinancials komen binnen Fizi bij elkaar om kennis te delen of om hun netwerk te vergroten.

Dit jaar waren wij ook aanwezig op het jaarevent van Fizi dat dit jaar in het teken stond van Bag to the future en waar het thema film als een rode draad doorheen liep. Vul uw tas voor de toekomst ook met Bizon Software. Bizon Software is dit jaar business partner van Fizi daarom speelde onze collega Frank van Lieshout zijn rol op het Jaarevent.

Het evenement gemist? Frank komt altijd graag met u in gesprek!

Bewindvoerderscongres 2019 van Hoffelijk

Op 25 juni 2019 organiseert Hoffelijk een congres voor bewindvoerders en andere financieel zorgverleners om met elkaar in contact te komen, kennis te verbreden en praktijkervaringen uit te wisselen. Om echt van elkaar te leren heeft Hoffelijk sprekers uitgenodigd die gericht zijn om de interactie en verbinding op gang te brengen. Wij zijn erg benieuwd! Onze collega Ruud Stijnen is er bij! Zien we u daar?

BPBI bewindcongres

Of zien we u op het bewindvoerderscongres van de BPBI op 3 oktober?

BPBI wil als brancheorganisatie voor financieel zorgverleners meer dan ooit dé partij zijn die professionals verbindt in de gehele keten van financiële zorgverlening. Daarom organiseert BPBI op 3 oktober het BPBI jaarcongres met als thema ‘Financiële gezondheid’. Ook daar is Ruud aanwezig!

Waar mogen we u ontmoeten? Andere evenementen die we niet mogen missen, uw tips horen we graag!

Bizon Financiële Software levert middelgrote tot grote organisaties complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software in de zorg, zakelijke dienstverlening en retail sector. Wie voor Bizon Software kiest, kiest voor vertrouwen. En kan zich laten leiden door een hecht team van ervaren professionals. Professionals die jouw speelveld al vele malen hebben verkend. En bekend zijn met de stromen, de input en de output die zo kenmerkend zijn voor jouw business.
error: Content is protected !!