Bizon is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd!

Bizon is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd!

Wij kunnen met trots melden dat wij sinds 23 juli 2018 officieel ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd zijn! 

ISO 27001 en NEN 7510

We hebben de ISO 27001 en NEN 7510 certificaten mogen ontvangen. Beide normen zijn standaarden voor informatiebeveiliging. ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging. NEN 7510 geldt specifiek voor informatiebeveiliging in de gezondheidszorg.

Informatiebeveiliging

Veilige omgang met informatie wordt steeds belangrijker voor organisaties. Mede door de meldplicht datalekken en de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die sinds 25 mei 2018 van kracht is. Ook bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel. Goede bescherming van uw gegevens en die van uw cliënten vinden we erg belangrijk. Daarom hebben we hard gewerkt en veel tijd gestoken in het behalen van deze certificering. Maar ook in de toekomst blijven we iedere dag werken aan kwaliteit en informatiebeveiliging.

Certificering

Door BSI is vastgesteld tijdens de externe audit van het certificeringstraject dat wij voldoen aan de eisen van ISO/IEC 27001:2013 voor het volgende toepassingsgebied:
Het veilig ontwikkelen, verkopen, implementeren en onderhouden van de Bizon Software oplossingen en ondersteunende informatiesystemen zoals vastgesteld door het management en in overeenstemming met de Verklaring van toepasselijkheid ISO 27001 en NEN 7510 versie 1.2 d.d. 17-4-2018.
  

Verklaring van Toepasselijkheid (VvT)

Een VvT is een document waarmee een organisatie vastlegt welke beheersmaatregelen zijn geïmplementeerd op het gebied van informatiebeveiliging. Op verzoek sturen wij u de verklaringen van toepasselijkheid toe.

Vragen

Neem voor het opvragen van de VvT of andere vragen contact met ons op.

Bizon Financiële Software levert middelgrote tot grote organisaties complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software in de zorg, zakelijke dienstverlening en retail sector. Wie voor Bizon Software kiest, kiest voor vertrouwen. En kan zich laten leiden door een hecht team van ervaren professionals. Professionals die jouw speelveld al vele malen hebben verkend. En bekend zijn met de stromen, de input en de output die zo kenmerkend zijn voor jouw business.
error: Content is protected !!