Bizon Hosting nieuws: over naar Microsoft 2019

Bizon Hosting nieuws: over naar Microsoft 2019

Nieuws over Bizon Hosting: Binnen Bizon Hosting zijn wij momenteel aan het testen met de allernieuwste versie van Microsoft Windows Server namelijk Microsoft Windows Server 2019. Wat kunt u van de 2019 versie verwachten?

Beveiliging

In deze nieuwe versie van Microsoft Windows Server is er weer voortgebouwd aan de beveiliging. Beveiliging blijft een topprioriteit voor onze klanten en die van Microsoft. We willen onze klanten helpen hun beveiliging te verbeteren. Windows Server 2019 bouwt voort op een sterke basis, samen met enkele gedeelde beveiligingsfuncties die ook al in Windows 10 zaten, zoals Defender ATP voor server en Defender Exploit Guard.

Nieuwe features in Office

Tijdens deze testen wordt er ook gekeken naar de nieuwe versie van de Microsoft Office.

In de nieuwe versie van Microsoft Office (2019) zitten een aantal nieuwe features, bijvoorbeeld:

  • Invoegen en beheren van pictogrammen en SVG- en 3D modellen (Word, Excel, PowerPoint)
  • Vertalen is verbeterd (Word, Excel, PowerPoint)
  • Morphing overgang (PowerPoint)
  • Inzoomen (PowerPoint)
  • Diavoorstelling met digitale pen (PowerPoint)
  • Nieuwe functies (Excel)
  • Tekenen via aanraakscherm, digitale pen of muis (Word, Excel, PowerPoint)

Voor een uitgebreid overzicht van alle nieuwe functies per product, klik dan verder op onderstaande logo’s:

Testen, testen, testen

Nadat deze tests zijn voltooid gaat de eerste klant met deze versie van Microsoft Windows Server en Microsoft Office een pilot draaien. De verwachting is dat deze pilotfase een periode van 2 á 3 weken in beslag gaat nemen. Als alle tests met succes zijn afgerond wordt de nieuwe situatie in productie genomen. Hierna zullen we gefaseerd andere klanten gaan migreren naar deze nieuwe versie.

Migratie in avond; minimale downtime

Dit soort migraties zullen altijd in de avonduren of in het weekend worden doorgevoerd. Dit betekent dat u als klant hier downtime gaat ervaren. Uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken. De snelkoppeling die u altijd gebruikt heeft om in te loggen op onze hosting omgeving gaat in dit geval ook veranderen. Daarnaast zult u uw mailbox (indien van toepassing) opnieuw moeten invoeren in Outlook. Het is dus belangrijk dat u er voor zorgt dat u uw wachtwoord hiervoor bij de hand heeft. Voor de migratie zullen wij de snelkoppeling aan u verstrekken zodat u zodra de nieuwe omgeving in de lucht is hierop kunt inloggen.

Als functioneel consultant adviseert Marc de klanten in Retail en Zakelijke Dienstverlening, met name hoe de software het beste kan worden ingezet en ingericht. Met de technische pet op zorgt hij ervoor dat alles zonder problemen draait, op bestaande infrastructuur of via onze Hosting-omgeving. Zijn adviezen zijn zowel binnen- als buitenshuis van waarde. De job vereist dat hij continu zijn kennis verrijkt. Marc houdt van het veelzijdige en afwisselende karakter van zijn werk. Net als van de informele werksfeer en het hechte team. Hij wordt blij van tevreden klanten. Maar het allermooiste vindt hij: als na lang nadenken plots het lampje aangaat en hij een moment van euforie beleeft. Yes!
error: Content is protected !!