2020 is een bijzonder jubileumjaar

2020 is een bijzonder jubileumjaar

Het is bijna 2020! Een bijzonder jaar voor Bizon: eigenaar Theo van Mol richtte 20 jaar geleden het bedrijf op (zie foto). Dit jubileum laten we niet zomaar voorbij gaan. Save the Date: dinsdag 15 september 2020!

Op diverse momenten in 2020 staan we stil bij het jubileum: we kijken terug op 20 jaar Bizon én vooruit naar wat de komende jaren gaan brengen.

Save the date: dinsdag 15 september 2020

Het is feest! Op dinsdag 15 september 2020 bestaat Bizon Software precies 20 jaar. Dit jubileum vieren we graag met jullie, onze klanten, in de vorm van een feestelijke klantendag. Dus save the date en noteer 15 september vast in je agenda! De verdere invulling van de dag en de locatie volgt spoedig.

Bizon Financiële Software levert middelgrote tot grote organisaties complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software in de zorg, zakelijke dienstverlening en retail sector. Wie voor Bizon Software kiest, kiest voor vertrouwen. En kan zich laten leiden door een hecht team van ervaren professionals. Professionals die jouw speelveld al vele malen hebben verkend. En bekend zijn met de stromen, de input en de output die zo kenmerkend zijn voor jouw business.
error: Content is protected !!