Zien we u ook op de bewindvoerdersdag?

Zien we u ook op de bewindvoerdersdag?

Dinsdag 2 oktober vindt de bewindvoerdersdag van de BPBI plaats. Wij zijn daarbij aanwezig. Wij ontmoeten u dan graag!

BPBI Bewindvoerdersdag

Dit jaarlijks terugkerend congres staat in het teken van kennis delen, ontmoeten en verbinden. Er is voldoende gelegenheid om bij te praten en ervaringen uit te wisselen met branchegenoten en branchegerelateerde bedrijven. Wij ontmoeten u ook graag op onze stand op de informatiemarkt in de Foyer.

Thema & programma

Het thema van deze dag is dit jaar: Samen Sterker Verder! Naar het gelijknamige project Samen Verder dat in 2015 van start is gegaan. In 2017 werd het convenant gelanceerd dat een blauwdruk vormt voor betere lokale samenwerking. 

De bewindvoerders branche blijft volop in beweging. Zo ligt er conceptwetgeving klaar waarmee gemeenten een adviesrecht krijgen ten aanzien van bewinden waarbinnen schulden spelen. Is dit het einde van Samen Verder? De BPBI gelooft van niet en nodigt u uit mee te denken en te discussiëren tijdens het congres!

Met ruim 20 sprekers, vanuit de wetenschap, onderzoek, beleid en praktijk wil de BPBI een actueel en praktijkgericht congres aanbieden. Voor het complete programma en aanmelden kunt u terecht op bewindvoerdersdag.nl 

Praktische informatie

  • BPBI Bewindvoerdersdag 2018
  • Dinsdag 2 oktober 2018
  • Congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch

Ik ontmoet u graag dan!

Ruud heeft ruim 30 jaar ervaring in administratieve processen. Op basis van deze ervaring wil hij voor u toegevoegde waarde leveren. Zijn missie: organisaties en individuen beter laten presteren. Daar krijgt Ruud een boost van.
error: Content is protected !!