Altijd dichtbij

We zijn er altijd voor u

 

De kracht van persoonlijk contact
Bij Bizon staat niet de software, maar de klant centraal. Die software is uitputtend getest en bewijst zich dagelijks in de praktijk. Dus kijken we liever naar ú. Hoe werkt ú eigenlijk? Wat wilt ú zien en tevoorschijn kunnen halen uit uw administratie? Dat vinden wij belangrijk om te weten. We overleggen graag vooraf met de mensen die straks met de programma’s gaan werken. Na overleg weten we precies wat er voor u nodig is.

Altijd dichtbij
In een wereld waarin menigeen zich verschuilt achter een mailadres of keuzemenu willen wij graag bereikbaar blijven.

 

Dus kunt u ons gewoon bellen, zonder keuzemenu: 088-8821000. Voor alles wat u wilt weten, wilt vragen, wilt checken. Onze helpdesk kent twee namen: Marijke en Bertus. Niet dat ze veel gebeld worden, maar ze zijn er wel altijd voor u. Zodat u altijd lekker kunt blijven werken.

Ook een betere administratie, zonder gedoe?
Heeft u het gevoel dat de administratie en rapportage beter kan, beter moet? En wilt u dat dat ‘zeker weten’ ook gaat lukken, zonder oponthoud, zonder gedoe? Bel of mail Bizon. Dan kiest u allereerst voor tiptop eigentijdse software, maar onze persoonlijke aanpak maakt écht het verschil. Succes verzekerd, en dat voor een standaardprijs! Meer weten? Bel 088-8821000 of mail naar theo@bizonsoftware.nl.

U kunt ons gewoon bellen
+31 (0)88 – 88 21 000

 

Eén koffie en u bent administratief helemaal op orde…

error: Content is protected !!