Jordy van den Bosch

Jordy van den Bosch

Consultant

Jordy van den Bosch

Geen werkdag is hetzelfde in Jordy’s functie bij Bizon. Hij houdt zich bezig met het inventariseren van klantwensen, implementeren van software bij nieuwe klanten, uitrollen van nieuwe versies bij bestaande klanten, signaleren van ontwikkelingen en leveren van input voor nieuwe functionaliteiten; het maakt Jordy’s rol als consultant voor de financiële zorgmarkt erg afwisselend.

Jordy is de jongste telg binnen de Bizon-familie. Hij heeft echter reeds 7 jaar werkervaring bij een bewindvoerders- en budgetbeheerkantoor. Zijn grootste drijfveer is om met die ervaring de software van Bizon naar een nog hoger plan te tillen. Bovendien denkt Jordy graag proactief mee met de klanten in de financiële zorgsector zodat ze het maximale uit de Bizon-producten halen.

Door zijn ervaring weet Jordy dat geen enkele financieel zorgverlener hetzelfde is. Binnen Bizon is er echter veel flexibiliteit zodat elke klant op zijn eigen manier in zijn behoeften kan worden voorzien. Mede door deze flexibiliteit ervaart Jordy de werkomgeving van Bizon als inspirerend. Ook de prettige manier van samenwerken met klanten en informele sfeer met directe collega’s geven Jordy veel energie. Dit resulteert vaak in verfrissende en nieuwe ideeën.

error: Content is protected !!