Frank van Lieshout

Frank van Lieshout

Accountmanager

Frank van Lieshout

Door ruim 25 jaar ervaring in de ICT en marktkennis op financieel gebied helpt Frank klanten hun ambitie op financieel administratief gebied te verwezenlijken. Zijn specialisatie ligt in de Zorg, Retail en financiële zakelijke dienstverlening. Hij kan snel doordringen tot de kern van de vraag en een passende oplossing voor de klant aandragen.

Frank ziet dat de wereld van de financieel medewerker snel verandert. Het geven van advies en het creëren van inzichten voor de organisatie wordt steeds belangrijker. Dus is het steeds belangrijker om niet meer tijd dan nodig te besteden aan de boekhouding. Samen met zijn collega’s helpt Frank graag met deze transitie door het leveren van passende software. Door een no-nonsense aanpak en zijn enthousiasme weet Frank daarin de juiste partner te zijn. Hij zoekt samen met de klant naar de goede oplossing.

Het werken bij Bizon spreekt Frank aan door de platte organisatie structuur en een eerlijke, familiaire  aanpak. Meedenken met de klant staat voorop, uurtje-factuurtje gaat bij Bizon niet op!

Voorbeeld hiervan zijn koppelingen met andere systemen. Bij veel leveranciers is dit een struikelblok, het is arbeidsintensief en daarmee een relatief dure oplossing. Bij Bizon is dit een gemeengoed, standaard en voor een vast bedrag. Een financieel systeem staat nooit op zichzelf.

error: Content is protected !!