Solutions you can count on!

NieuwsBrief 16

december 2010

Nieuwjaarswens

Alle medewerkers van Bizon Software wensen u  een goed en gezond 2011. Net als voorgaande jaren zijn geen eindejaaswensen verstuurd maar hebben wij een goed doel gesteund.
Dit was de Stichting (Z)onderdak in Eindhoven.

(lees verder ...)

 

Business Intelligence software beschikbaar tegen moduleprijs

Het Zweedse bedrijf QlikView levert Business Intelligence software die in 2005 ook in Nederland werd geïntroduceerd. Het Benelux hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp. De software van QlikView stelt bedrijven in staat flexibel om te gaan met grote hoeveelheden bedrijfsgegevens.De software van QlikView stelt bedrijven in staat flexibel om te gaan met grote hoeveelheden bedrijfsgegevens.

(lees verder ...)

 

Philadelphia versnelt uitrol CGS naar 3.000 cliŽnten

De Stichting Philadelphia Zorg heeft zo'n 800 locaties in heel Nederland, van waaruit door zo'n 8.200 medewerkers ondersteuning wordt geboden aan ruim 8.000 cliënten in de gehandicaptenzorg. Het behoort daardoor tot de grootste organisaties in de zorgsector in Nederland. In 2007 heeft Philadelphia het CliëntGeldenSysteem (CGS) van Bizon Software geïmplementeerd voor 2.000 cliënten. Nu vindt de versnelde uitrol plaats voor nog eens 1.000 cliënten, waardoor CGS straks voor in totaal 3.000 cliënten operationeel zal zijn.

(lees verder ...)

 

SFD investeert ook in Digitaal CliŽnten Dossier binnen IBS

Medio 2009 koos de Stichting Financiële Dienstverlening Zuid-Holland Noord (SFD) te Noordwijkerhout voor IBS als oplossing voor het inkomensbeheer van haar cliënten. Nu, ruim een jaar later heeft SFD besloten IBS uit te breiden met het DigitaalCliëntenDossier (DCD) module.

(lees verder ...)

 

Klik hier om af te melden | mail-a-friend | Contact | Privacy


Bizon Software B.V. levert complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software en staat garant voor optimale en efficiŽnte ondersteuning en after sales service bij automatiseringstrajecten binnen zorg, zakelijke dienstverlening en retail.

 

Bizon Software is leverancier en ontwikkelaar van onder meer: Finall, CGS (CliŽntGeldenSysteem), IBS (InkomensBeheerSysteem), DigiFact en FactFlow.

 

Bizon Software BV

Luchthavenweg 99b

5657 EA Eindhoven

Tel: (0)88 8821000

info@bizonsoftware.nl