• Nieuwe SaaS-omgeving in eigen beheer

  Bizon Software gaat met de tijd mee. Al Vanaf 2005 biedt Bizon haar software ook als SaaS-oplossing (Software as a Service) aan. Bizon heeft in juni 2015, volledig in eigen beheer, een geheel nieuwe SaaS-omgeving opgezet op basis van de nieuwste technologie.

  (meer…)

  Lees meer
 • Klantendag IBS/CGS 2015 zeer geslaagd!

  Een bijzondere locatie, lekkere lunch, goede presentaties en een leerzame gastspreker! Wat ons betreft was de IBS/CGS klantendag van afgelopen donderdag 28 mei zeer geslaagd. Maar het gaat uiteraard niet om ons. De positieve reacties van onze gewaardeerde klanten daar gaat het om.

  Op Kasteel Woerden hebben we onze InkomensBeheerSysteem (IBS) & ClientGeldenSysteem (CGS) klanten bijgepraat over de doorgevoerde ontwikkelingen van het afgelopen jaar, de mogelijkheden van mobiele toepassingen en de toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast was Richard Henken, coördinator afdeling Budgetbeheer bij Kwintes uitgenodigd om zijn ervaringen te delen.

  (meer…)

  Lees meer
 • Bizon Software aanwezig op Financial Systems

  Op donderdag 21 mei zien wij u graag op de stand 14 & 23 op Financial System 2015 in het NBC Congrescentrum. Bovendien verzorgen we een van de sessie tijdens het programma.

  (meer…)

  Lees meer
 • Blok alvast uw agenda: onze klantendagen komen eraan!

  Naast de jaarlijks terugkerende Denktank sessie organiseren we klantendagen, zoals u van ons bent gewend. Dit jaar is dat niet anders en de data zijn al bekend. Deze data kunt u dus vast in uw agenda noteren. (meer…)

  Lees meer
 • Hervorming langdurige zorg – Financiering in de zorg

  Verschuiving van AWBZ naar WMO en ZVW

  De overheid heeft besloten tot een hervorming van de langdurige zorg, ook de financiering in de zorg ondervindt hierdoor behoorlijk wat aanpassingen. Vanaf begin deze maand zijn de hervormingen van kracht. (meer…)

  Lees meer
 • Van contact geld naar PrePaid pinpas

  De Prepaid Debitcard waarmee instellingen zelf hun medewerkers, cliënten of relaties kunnen voorzien van een betaalpas met een vooraf opgeladen tegoed, is in onder andere ouderen- en gehandicaptenzorg een betere oplossing ten opzichte van contant geld.  Dergelijke instellingen hebben veel verschillende locaties waar men over geld  moet beschikken om bijvoorbeeld boodschappen te doen voor cliënten of om uitstapjes te betalen.
  Dit zorgt voor veel administratieve rompslomp, fraude en veiligheidsrisico’s door aanwezigheid van contactgeld en veel verschillende bankpassen. De Prepaid Card is hiervoor een efficiënte oplossing. Maar heeft de Prepaid pinpas nog de toekomst?
  (meer…)

  Lees meer
 • Digitalisering in de zorg: de voordelen en ontwikkelingen

  Digitalisering in de zorgTechnologie en digitale ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, ook in de zorg. Dit brengt  grote veranderingen met zich mee waarbij het voor uw organisatie vaak ook noodzakelijk is om hierop in te spelen. Een voorbeeld van deze ontwikkelingen is het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD), wat zijn de voordelen? Hoe gaat u om met het digitaliseren? En hoe stemt u uw processen hierop af? (meer…)

  Lees meer
 • Wetgeving CliëntGelden Bewindvoering Curatele en Mentorschap

  Onlangs is er een wet aangenomen waarin staat dat zorginstellingen geen bewindvoerder meer mogen zijn van hun eigen cliënt. De zogenaamde ‘Wet wijziging curatele, beschermingsbewind en mentorschap’ is sinds begin dit jaar van kracht. In deze wet zijn aanvullingen en wijzigingen opgenomen op de bestaande regels omtrent mentorschap, beschermingsbewind en curatele. (meer…)

  Lees meer
 • WebKasBankBoek nu ook als Mobile oplossing

  Bizon Software heeft het WebKasBankBoek, de geïntegreerde oplossing voor het verwerken van bank en kas-uitgaves in het ClientGelden Systeem (CGS) uitgebreid met de tabletversie. (meer…)

  Lees meer
 • Valkuilen bij het digitaliseren van facturen

  Dit “Tips & Tricks” document is met zorg samengesteld op basis van 8 jaar ervaring in het uitrollen van vele factuurscan implementaties. (meer…)

  Lees meer